EU pályázatírás

Aktuális EU pályázatírási hírek: A blog a vállalkozások számára elérhető vissza nem térítendő támogatásokkal foglalkozik. A blog szerkesztője a Forrás Centrum Kft.

Friss topikok

  • EUPM: A nagy pályázati lázban ne felejtsétek, hogy kellő tudás birtokában sikeresebbek lehettek. Jó tapa... (2010.02.01. 11:14) Zöld Beruházási Rendszer

Szerkesztő:

Az EU pályázatírás blogot a Forrás Centrum Kft. szerkeszti, hogy ezzel segítse a vállalkozásokat a pályázati rendszerben történő eligazodásban

Kezdődik a 2009-2010-es akciótervek társadalmi egyeztetése

2008.10.10. 15:36 | pályázat | Szólj hozzá!

Címkék: pályázatok nfü akcióterv

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatásainak megalapozása érdekében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kétéves akcióterveket készít. Az első akciótervek a 2007-2008-as időszakra készültek.

Az akciótervek már az indítani tervezett konkrét pályázati kiírásokat és kiemelt projekteket mutatják be. A 2009-2010-es akciótervek végleges, a kormány elé kerülő változatának elkészítéséhez a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség most is számít a szakmai, az érdekképviseleti és a társadalmi szervezetek, a gazdasági, az önkormányzati és a civil szféra képviselőinek javaslataira, észrevételeire.

A véleményeket, javaslatokat 2008. november 18-ig várjuk a Partnerségi fórumban, amely regisztrációt követően biztosít hozzászólási lehetőséget bárki számára az akciótervek összes konstrukciójához külön-külön, annak struktúráját követve.

A társadalmi egyeztetést követően minden javaslattevő válaszlevelet kap javaslatai befogadásáról, illetve egyet nem értés esetén azok indoklásáról.

Egyúttal felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az akciótervek társadalmi egyeztetése a következő hetekben is folytatódik. Az egyeztetés következő szakaszában a regionális operatív programok, az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program, a Környezet és Energia Operatív Program, a Társadalmi Megújulás Operatív Program és a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program akcióterveit bocsátjuk társadalmi vitára.

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazatiras.blog.hu/api/trackback/id/tr59707210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása