EU pályázatírás

Aktuális EU pályázatírási hírek: A blog a vállalkozások számára elérhető vissza nem térítendő támogatásokkal foglalkozik. A blog szerkesztője a Forrás Centrum Kft.

Friss topikok

  • EUPM: A nagy pályázati lázban ne felejtsétek, hogy kellő tudás birtokában sikeresebbek lehettek. Jó tapa... (2010.02.01. 11:14) Zöld Beruházási Rendszer

Szerkesztő:

Az EU pályázatírás blogot a Forrás Centrum Kft. szerkeszti, hogy ezzel segítse a vállalkozásokat a pályázati rendszerben történő eligazodásban

E-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatása (2-20 millió Ft, 35%-50%) - GOP-2008-223

2008.09.01. 16:29 | pályázat | Szólj hozzá!

Címkék: pályázat webáruház

A Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt. (MAG Zrt.) elindította az e-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatása című pályázati kiírását. A pályázat keretében 2-20 millió Ft, Pest megyében 35 %, míg vidéken 50 % mértékű vissza nem térítendő állami támogatás nyerhető el a következő fejlesztésekhez:
• On-line ügyfélszolgálati rendszer, integrált, értékesítést támogató, marketing automatizáló és ügyfélkapcsolat kezelési (CRM) rendszer kialakítása
• B2C és C2C alapú virtuális bevásárlóközpontok/elektronikus szolgáltatások kialakítása, feltöltése és beindítása
• B2B alapú virtuális bevásárlóközpontok/elektronikus szolgáltatások kialakítása, feltöltése és beindítása
• Elektronikus szerződéskötés kialakítása
• Elektronikus számlázás kialakítása
• vállalatok üzleti informatikai rendszerének összekapcsolása,
• elektronikus kereskedelmi szolgáltató üzleti partnereinek elektronikus értékesítésbe és beszerzésbe vetett bizalmát növelő tartalmak (pl. tájékoztató anyagok, demonstrációs anyagok, általános szerződési feltételek) előállítása.
• a tranzakciók biztonságát szolgáló, illetve növelő informatikai rendszer bevezetése

A pályázaton olyan mikro-, kis- és középvállalkozás vehet részt, amely átlagos statisztikai létszáma a legutolsó lezárt üzleti évben minimum egy fő volt, nem áll csőd-, felszámolási eljárás vagy végelszámolás alatt, legalább egy lezárt, teljes üzleti évvel rendelkezik, egy főre eső árbevétele eléri a 4 millió Ft/fő összeget, saját tőkéje nem negatív.

A projekt nem kizárólag a webáruház kialakításából állhat, hanem hardver eszközöket is beszerezhetünk az elszámolható költségek 20 %-áig, de maximum 8 millió Ft összegig. Ügyelni kell arra, hogy a beszerzésre kerülő szoftverek értékének az összes elszámolható költsége minimum 45% kell, hogy legyen. A projekt megvalósításához szolgáltatásokat is igénybe vehetünk az elszámolható költségek 40 %-ának erejéig, de maximum 16 millió Ft összegig.

Amennyiben webáruház vagy a felsorolt e-szolgáltatások kialakításában gondolkodik, akkor mindenképpen érdemes a pályázat beadását megfontolni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazatiras.blog.hu/api/trackback/id/tr15643436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása