EU pályázatírás

Aktuális EU pályázatírási hírek: A blog a vállalkozások számára elérhető vissza nem térítendő támogatásokkal foglalkozik. A blog szerkesztője a Forrás Centrum Kft.

Friss topikok

  • EUPM: A nagy pályázati lázban ne felejtsétek, hogy kellő tudás birtokában sikeresebbek lehettek. Jó tapa... (2010.02.01. 11:14) Zöld Beruházási Rendszer

Szerkesztő:

Az EU pályázatírás blogot a Forrás Centrum Kft. szerkeszti, hogy ezzel segítse a vállalkozásokat a pályázati rendszerben történő eligazodásban

Óriási tömegeket vonzott az Európa Túra valamennyi állomása

2008.10.10. 15:37 | pályázat | Szólj hozzá!

Címkék: pályázatok európa túra

A színpadi programok mellett reggeltől estig óránként jelentkeztek be mozgóriportereink a fejlesztések sétányáról. Lovász László és Horváth Szilárd bevonták a látogatókat a kísérletekbe, feladatokba és bemutatták a fejlesztések terepasztalát is.

A rendezvények házigazdái Rákóczi Ferenc, Abaházi Csaba, Szekeres Nóra, Péter Petra és Barabás Éva voltak, akik EU-s és NFT-s kérdésekre adott helyes válaszokért rengeteg ajándékkal jutalmazták a vállalkozó szellemű játékosokat a nap folyamán többször is. Ily módon játékos keretek közt tanították házigazdáink a rendezvények látogatóit.

Több nagyvárosba is ellátogattunk, Budapest volt az első állomás, melyet Balatonfüred, Győr, Székesfehérvár, Pécs, Miskolc és Szeged követett. Az adott városokban bemutatkoztak a helyi tehetségek is. Zenészek, tánccsoportok, sport együttesek mutatták meg tudásukat a nagyszínpadon.

A délelőtt 10 órakor kezdődő programok között kicsik és nagyok is megtalálhatták a kedvükre valókat. A színpadon többek között akrobatikus Rock&Roll tánc show, freestyle foci bemutató, és rengeteg híresség tette tiszteletét az öt héten át tartó Európa Túra alatt. A programot színesítette Eszményi Viktória és Heilig Gábor, Bartók Eszter, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ádám és Éva, Zséda, a 100 Tagú Cigányzenekar 20 művésze, Caramel, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Palcsó Tamás, Póka Angéla, a Back II Black, Dobrády Ákos, Oláh Ibolya, Varga Ferenc - Balássy Betti, valamint Tóth Vera és Rúzsa Magdi.

Bízunk benne, hogy sikerült közelebb hozni az emberekhez a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség munkáját, és megmutatni mind a hét régió lakosainak, hogy milyen sikerprojektek valósultak meg Európai Uniós támogatásokból, illetve reményeink szerint kedvet csináltunk a jövő pályázóinak a beadványok elkészítéséhez.

Végezetül egy kis összefoglaló:

Állomások:
2008. augusztus 20. - Budapest, Erzsébet tér
2008. augusztus 23. - Balatonfüred, Kisfaludy strand
2008. augusztus 23. - Győr, Aranypart
2008. szeptember 6. - Pécs, Széchenyi tér
2008. szeptember 6. - Székesfehérvár, Petőfi tér
2008. szeptember 13. - Szeged, Széchenyi tér
2008. szeptember 13. - Miskolc, Városi Sportcsarnok

És pár érdekes adat:

Megtett kilométer:  több mint 2500 km
Szórakoztatott látogatók száma: több mint 65.000 fő
A szervező csapat létszáma:  több mint 200 fő
Elfoglalt négyzetméterek száma:  több mint 45.000 nm
Színpadon fellépett művészek száma:  több mint 300 fő
Kiosztott NFÜ híd mézeskalácsok száma:  több mint 40.000 db
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazatiras.blog.hu/api/trackback/id/tr70707214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása